Tulpen-en Voorjaarsbakken

Kant en klare bakken met Voorjaarbloeiers

fruhjahr 7

Voorjaarsbloeiers brengen direct kleur 

fruhjahr 2

Afgestemde bollenmengsels die ook bijen lokken

Meer Kleur! Met voorjaarsbloeiende bloembollen

 Entree-Vert heeft samen met Jub Holland een nieuw concept ontwikkeld om de buitenruimtes van gemeentes, kantoor- gebouwen, winkelcentra, recreatieparken en scholen in het vroege voorjaar te verfraaien. Beide bedrijven zijn specialisten in hun vakgebied en werken al jaren samen met veel succes. De combinatie van deze bedrijven biedt u een mooi bloei resultaat, prima kwaliteit en service.

Het is een praktisch en probleemloos ‘all-in-one’ concept. U kiest de bollen uit de JUB catalogus, die vervolgens in het najaar door ons in de gewenste bloembak worden geplant in de juiste samenstelling. Vervolgens kunnen wij deze bakken in het voorjaar, tegen de bloei aan, op de gewenste locatie plaatsen en na de bloei weer retour halen.

Voorjaarbloeiers!

Leuke Bloembollen! 

Bloembollen zijn de eerste kleur in het voorjaar als er verder nog niets aan kleur te bekennen is in de natuur. Daarom zijn voorjaarsbloeiers zo belangrijk.

U kunt kiezen voor speciale Entree Vert kleurcombinaties, vroeg of juist laatbloeiende bollen, geurende narcissen of bollen in de kleur van uw gemeente of bedrijfslogo

Voor elke plek de juiste pot!

U kunt kiezen uit 2 typen bloembakken, hanging-baskets en brugbakken.

Type Miranda Ø115cm

Type Miranda Ø115cm

Type Voorburg 90x90x35cm

Type Voorburg 90x90x35cm